Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (17)

 1. Erg leuk om m,n familie op internet te zien!
  Mijn neven Pieter Riemer en Aert Riemer alsmede mijn nicht Elizabeth Riemer hebben deze site ook ontdekt!Er ontbereken veel gegevens en ook de geb.datum van mijn vader klopt niet.
  Hij heet B.L Jansen en is geboren op 30-04-1943 te Deventer.
  Hij was getrouwd metCecile Constance Riemer.
  Uit dat huwelijk zijn 3 dochters voortgekomen waaronder ikzelf

 2. Beste Joke? Ik gaf in bij Google REERTDINA. Komt alleen in mijn familie voor, via mijn moederzijde. En ik vond er 1 , getrouwd met een Riemer, geboren in Ermelo. Ik kende een Jan Riemer, die met mij in een bestuur zat (GOV). Een zoon is nu getrouwd met een Reertdina Zetstra. Dat moet familie zijn. Wil je de groeten doen aan Jan.Omdat ik niet meer spreken, via deze weg.

  JukkemaStamboom :gw.geneanet.org/jukkema
  (al 9200+ personen)
  Website : picasaweb.google.nl/jukkema

  Met vriendelijke groet,
  Henk Jukkema

 3. Beste,
  Mijn vader heet ook Chris Kuiper en me opa ook die geboren is op 6 mei en overleden is in het jaar 1993 ik zou graag meer te weten willen komen over me opa en ze familie. Voor de rest ben ik actief bezig in de wielersport weet iemand misschien iets met de relatie daarmee of iemand dat beoefende?

  kuiper.chris@gmail.com

 4. Beste Joke,

  We hebben eerder contact gehad over het aanvullen van gegevens. Helaas ben ik je email adres kwijt dus kan ik het je niet sturen. Tot mijn grote vreugde heeft mijn broer de site ook al ontdekt. Leuk.

  Elisabeth Henrica Maria Riemer

 5. Ontzettend leuk, om te weten dat we zijn gevorderd tot Zwartsluis, wat een werk en wat een overleden kinderen in de voorouders uit de 18e en 19e eeuw. Ik ben zelf afkomstig uit de Huizerse tak en zal gauw de gegevens bivullen.

 6. leuk om eens een stamboom van je verre fam. te zien. Ik herken ook wel fotoos laats nog met mijn moeder bekeken en aan geboden om ze op het net te zetten voor de kleinkinderen.Ik ben een kleinkind van Jhohanna Riemer en Cornelis van Koppenhagen.Dus mijn overgroot ouders zijn Hendrik Johannes Bernardus Riemer en Johanna Hendrika Gerbran(ds)tz ik zal mijn moeder even vragen hoe je dit schrijft.verder veel succes en hopelijk kan van onze kant ook nog iets bijgedragen worden. gegroet peter cornelis Westdijk

 7. Zeer aardig om te lezen hoe de familie in elkaar zit. Wel ontbreken er zeer veel gegevens. Wie houdt deze materie eigenlijk bij? geestig ook om vast te stellen dat mijn gewaardeerde neef wonende te Duitsland, Adriaan Riemer, een blijk van interesse heeft getoond.

  Pieter Willem Geerlig Riemer

 8. Heel interessant om precies te zien hoe de familie
  in elkaar zit.
  Ik bezit vele foto`s ook uit de 19e eeuw.,en nog de familie bijbel uit 1760!
  Misschien kunnen we eens Kontakt met elkaar opnemen?
  Vele groeten aan al mijn familieleden.
  Adriaan Johan Riemer

 9. Erg leuk om de lijnen te zien teruglopen naar de 17e eeuw, en naar andere plaatsen (Zwartsluis of all places…) Zou leuk zijn als foto’s zoveel mogelijk toegevoegd worden. In elk geval: bedankt!

 10. Hallo Joke,

  Ik kan je niet vertellen hoe ontzettend leuk het is als je op "het net" zit en je tikt je naam in en je gegevens komen te voorschijn. Vanavond heb ik net mijn stamboom klaar, dat wil zeggen de gegevens die ik van jouw pagina afgehaald heb, heb ik eindelijk allemaal ingevoerd in mijn programma.

  Ik heb nog steeds niets gehoord van mijn familie in Duitsland dus de geboortedata’s van hun laten nog even op zich wachten.

  Verder ben ik heel blij met de link die je gemaakt hebt naar mijn site, ik zal die van jou ook bij mij er op zetten.En natuurlijk stuur ik deze pagina door naar iedereen die ik ken.

  Ik hoop snel weer iets van je te horen….
  Heel veel groetjes Agnes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *